Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Lähetä ilman sopimusta

Voit lähettää yrityksesi paketit helposti myös ilman sopimusta. Osta paketti verkosta ja tuo se johonkin lähes 2 300 Matkahuollon palvelupisteestä: pakettiautomaattiin, K-kauppaan, R-kioskiin tai Matkahuoltoon. Helpommin lähetät Sarjapaketilla, joka sisältää 10 valitsemasi kokoista pakettia.

Lähetä paketti verkosta

Osta paketti verkosta. Tuo pakettisi seitsemän päivän kuluessa mihin tahansa Matkahuollon palvelupisteeseen. Lähimmän palvelupisteen löydät Palvelupistehausta. Kirjoita aktivointikoodi selkeästi pakettisi päälle ja jätä paketti pakettiautomaattiin tai palvelupisteen kassalle. Voita halutessasi tulostaa liitteenä olevan pakettikortin ja liimata sen pakettiin, mutta se ei ole välttämätöntä. Voit seurata pakettisi kulkua lähetystunnuksen avulla lähetysten seurannassa.

Kuljetamme pakettisi 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Ilmoitamme vastaanottajalle tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun paketti on noudettavissa. Vastaanottaja saa paketin esittämällä henkilötodistuksen: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökorttia, tai henkilötodistuksella ja valtakirjalla, jos paketin noutaa joku muu vastaanottajan sijasta.

Pakettiautomaateista voit lähettää ja noutaa enintään 30 kg ja 70 x 40 x 55 cm kokoiset paketit ja kaikista muista Matkahuollon palvelupisteistä enintään 30 kg ja 60 x 60 x 120 cm kokoiset paketit. Tätä suuremmat paketit voit lähettää ja noutaa Matkahuolloista ja Matkahuollon asiamiespisteistä.

Sarjapaketti

Jos lähetät paljon samankokoisia paketteja, kannattaa ostaa 10 pakettia sisältävä sarjapaketti.

Ostamalla sarjapaketin saa kerralla kymmenen samankokoista lähetystä, jotka ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Sarjapaketin aktivointikoodit voi käyttää joko yksitellen tai kaikki yhdellä kertaa. Jokaisella lähetyksellä voi olla eri vastaanottaja.

Osta Sarjapaketti Paketit -sovelluksesta

1. Paketit -sovellus: Klikkaa "Lisää" ja sieltä kohta "Sarjapaketit". Valitse sopiva koko ja maksa tilaus.

2. Ostamisen jälkeen pääset lähettämään Sarjapaketteja syöttämällä vain vastaanottajan yhteystiedot ja valitsemalla sopivan pakettiautomaatin tai noutopisteen.

Osta Sarjapaketti Matkahuollon nettisivuilta: Osta Sarjapaketti

1. Valitse sopiva koko ja syötä yhteystietosi.

2. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, jossa on Sarjapaketin numero.

3. Pääset lähettämään pakettia käyttämällä sähköpostiosoitettasi sekä Sarjapaketin numeroa sivuillamme: Käytä Sarjapakettia tai kirjautuneena omista tiedoista.

Sarjapakettien aktivointikoodeilla tehtyjä tilauksia ei voi erikseen peruuttaa eikä Matkahuolto lunasta käyttämättä jääneitä koodeja takaisin.

Jos lähetystarpeesi on jatkuva ja lähetät useita paketteja kuukausittain, kannattaa sinun tulla sopimusasiakkaaksi.

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae

Sarjapaketti

Ostamalla sarjapaketin saat kerralla kymmenen lähetystä.
Osta sarjapaketti
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media