Hyppää sisältöön
Matkahuolto
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalveluBlogi
Kirjaudu

Lähetä ilman sopimusta

Voit lähettää yrityksesi paketit helposti myös ilman sopimusta. Osta paketti verkosta ja tuo se johonkin lähes 2000 Matkahuollon palvelupisteestä: pakettiautomaattiin, K-Marketiin, R-kioskiin tai Matkahuoltoon. Helpommin lähetät Sarjapaketilla, joka sisältää 10 valitsemasi kokoista pakettia.

Lähetä paketti verkosta

Osta paketti verkosta. Tuo pakettisi seitsemän päivän kuluessa mihin tahansa Matkahuollon palvelupisteeseen. Lähimmän palvelupisteen löydät Palvelupistehausta. Kirjoita aktivointikoodi selkeästi pakettisi päälle ja jätä paketti pakettiautomaattiin tai palvelupisteen kassalle. Voita halutessasi tulostaa liitteenä olevan pakettikortin ja liimata sen pakettiin, mutta se ei ole välttämätöntä. Voit seurata pakettisi kulkua lähetystunnuksen avulla lähetysten seurannassa.

Kuljetamme pakettisi 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Ilmoitamme vastaanottajalle tekstiviestillä tai sähköpostilla, kun paketti on noudettavissa. Vastaanottaja saa paketin esittämällä henkilötodistuksen: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökorttia, tai henkilötodistuksella ja valtakirjalla, jos paketin noutaa joku muu vastaanottajan sijasta.

Pakettiautomaateista voit lähettää ja noutaa enintään 30 kg ja 70 x 40 x 55 cm kokoiset paketit ja kaikista muista Matkahuollon palvelupisteistä enintään 30 kg ja 60 x 60 x 120 cm kokoiset paketit. Tätä suuremmat paketit voit lähettää ja noutaa Matkahuolloista ja Matkahuollon asiamiespisteistä.

Jos lähetät paljon samankokoisia paketteja, kannattaa ostaa 10 pakettia sisältävä sarjapaketti.

Jos lähetystarpeesi on jatkuva ja lähetät useita paketteja kuukausittain, kannattaa sinun tulla sopimusasiakkaaksi.

Lähetä paketti kotimaahan ja ulkomaille

Hinnat alkaen 4,90 € kotimaassa ja ulkomaille alkaen 9,90 €
Osta ja lähetä paketti

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae

Sarjapaketti

Ostamalla sarjapaketin saat kerralla kymmenen lähetystä.
Osta sarjapakettiLähetä sarjapaketti
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitReitit ja Liput kaikkialle Suomeen ReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media

Matkahuolto
Paremmin perillä