Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Skicka utan avtal

Du kan också enkelt skicka ditt företags paket utan avtal. Köp paketet på nätet och för det till något av Matkahuoltos nära 2 000 serviceställen: en paketautomat, K-butik, R-kiosken eller Matkahuolto. Det enklaste sättet att skicka paket är Seriepaket, som innehåller 10 paket av den storlek du valt.

Skicka paket på nätet

Köp paket på nätet. Lämna in ditt paket inom sju dagar på något av Matkahuoltos serviceställen. Du hittar det närmaste servicestället i sökningen av serviceställen. Skriv aktiveringskoden tydligt på paketet och för paketet till en paketautomat eller till kassan vid ett serviceställe. Om du vill kan du skriva ut det bifogade paketkortet och klistra det på paketet, men det är inte obligatoriskt. Du kan följa paketets färd med hjälp av försändelsekoden via försändelseuppföljningen.


Vi transporterar ditt paket inom 1-3 vardagsdygn. Vi underrättar mottagaren per SMS eller e-post genast när paketet kan avhämtas. Mottagaren får ut paketet genom att visa identifikation: körkort, pass eller identitetskort utfärdat av polisen, eller med identifikation och fullmakt, om paketet avhämtas av någon annan än mottagaren.


Från paketautomater kan du skicka och avhämta paket som väger högst 30 kg och är högst 70 x 40 x 55 cm stora och från Matkahuoltos alla andra serviceställen paket som väger högst 30 kg och är högst 60 x 60 x 120 cm stora. Paket som är större än så kan skickas och avhämtas från Matkahuolto och Matkahuoltos ombud.


Om du skickar många paket av samma storlek, lönar det sig att köpa ett seriepaket som innehåller 10 paket.


Om ditt sändningsbehov är kontinuerligt och du skickar åtskilliga paket per månad, lönar det sig att bli avtalskund.


Skicka paket till inrikes och utrikes

Pris från 4,90 € till inrikes och till utrikes från 9,90 €
Köp och skicka paket

Spåra paket

Skriv in försändelsekoden i fältet.
Sök

Seriepaket

Genom att köpa seriepaket får du tio försändelser på en gång.
Köp seriepaketSkicka seriepaket
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä