Hyppää sisältöön
HenkilöilleYrityksillePalvelupisteet
MatkustajatPaketitUsein kysyttyäAsiakaspalvelu
Kirjaudu

Lähetä paketti – verkkokaupan ehdot

Matkahuollon verkkokaupassa noudatetaan Suomen lakia sekä tässä esitettyjä Matkahuollon verkosta ostettavan kuljetuksen ehtoja ja muilta osin Matkahuollon kuljetusehtoja ja Tiekuljetussopimuslakia.

Verkkokaupassa esitetyt hinnat ovat voimassa verkkokaupasta ostetuissa paketeissa. Matkahuolloista ja Matkahuollon asiamiespisteistä paketin hinta voi poiketa verkkokaupan hinnasta.

Paketin oston yhteydessä saat aktivointikoodin, joka tulee ottaa mukaan palvelupisteeseen: Matkahuoltoon, Matkahuollon asiamiespisteeseen, Matkahuollon palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. Aktivointikoodi tarvitaan, jotta voimme ohjata paketin oikealle vastaanottajalle ja oikeaan osoitteeseen.

Yksittäin ostetun paketin aktivointikoodi on voimassa ostopäivää seuraavat 14 päivää, joiden aikana paketti on lähetettävä. Sarjapaketin aktivointikoodit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Lähettäjän ja vastaanottajan tiedot ja tietojen oikeellisuus

Paketin oston yhteydessä keräämme lähettäjän ja vastaanottajan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Tiedot tarvitaan, jotta voimme kuljettaa paketin Matkahuollon kuljetusehtojen ja Tiekuljetussopimuslain mukaisesti. Matkapuhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta käytetään tilausvahvistuksen toimittamiseen kuljetuksen ostajalle ja saapumisilmoituksen toimittamiseen vastaanottajalle.

Matkahuolto voi käyttää keräämiään tietoja tietosuojaselosteessa kuvatun mukaisesti esimerkiksi sähköisten palvelukanavien (kuten verkko- ja mobiilipalvelut) seuranta- ja tilastointipalvelujen kehittämiseksi, markkinointitarkoituksiin ja asioinnin helpottamiseksi. Paketin ostajana vastaat yhteystietojen oikeellisuudesta. Matkahuolto ei vastaa virheellisistä tiedoista johtuvista häiriöistä paketin toimittamisessa tai tilausvahvistuksen tai saapumisilmoituksen lähettämisessä.

Verkosta ostetun paketin muuttaminen ja peruuttaminen

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajasuojalain etämyyntisäännösten mukainen oikeus peruuttaa verkossa tehty tilaus 14 vuorokauden aikana ilmoittamalla siitä Matkahuollolle. Maksua ei palauteta, jos paketti on jo ehditty lähettää. Sarjapaketilla tehtyä paketin lähetystä ei voi muuttaa tai peruuttaa. Käyttämätöntä tai osittain käytettyä sarjapakettia ei lunasteta takaisin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä Netsin ja pankkien kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Seuraa pakettia

Täytä kenttään lähetystunnus.
Hae

Sarjapaketti

Ostamalla sarjapaketin saat kerralla kymmenen lähetystä.
Osta sarjapaketti
HenkilöilleYrityksille

Matkustajat

BussiaikataulutBussiliput ja matkakortitLataa Reitit ja Liput -sovellusReittiopasHinnat ja alennuksetOhjeet ja ehdot matkustajille

Sosiaalinen media