Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Tjänster för registrerade kunder 

Det lönar sig att registrera sig som kund hos Matkahuolto. Genom att registrera dig får du tillgång till många användbara tjänster.    Registrera dig som kund här

Spåra paket som skickats eller är på kommande 

Du kan spåra paket som du skickat eller ska ta emot via nätet. Paketen syns i spårningen genast när transporten har köpts. Du kan också granska mått- och viktuppgifterna för paket som du skickat eller ska ta emot, förutsatt att dessa uppgifter har antecknats för försändelsen. Du ser också fackets kod för ett paket som har anlänt till en automat. Koden används när du hämtar paketet.

Skicka snabbare 

Det är enkelt att skicka paket som inloggad, eftersom dina egna uppgifter har angetts i förväg och du endast behöver skriva in mottagarens uppgifter.   

Ändra uppgifter om mottagaren efter sändning

Du kan ändra mottagarens uppgifter också efter att du har köpt transport av ditt paket. Du kan ändra avhämtningsställe innan du har fört paketet till paketautomaten eller servicestället och mottagarens namn kan ändras tills paketet förs till avhämtningsstället.

Förläng paketets förvaringstid 

Du kan köpa mer förvaringstid till ditt paket i etapper på 7, 14 eller 21 dagar via nätet om du inte kan hämta ditt paket inom ramarna för förvaringstiden. Du kan förlänga förvaringstiden för alla försändelser utom försändelser för vilka avsändaren har hindrat en förlängning av förvaringstiden eller paketet är på paketautomat.

Köp hemleverans av ditt paket 

Du kan enkelt köpa hemleverans av ditt paket direkt från nätet om du inte kan hämta ditt paket från servicestället.  Du kan köpa hemleverans av alla försändelser utom försändelser för vilka avsändaren har hindrat köp av hemleverans eller paketet är på paketautomat.  

Returnera paket

Du kan aktivera returnering av din beställning från en webbutik med några klick. Du får en aktiveringskod med hjälp av vilken du kan returnera ditt paket till vilken paketautomat eller vilket serviceställe som helst. Läs mer

Håll dig uppdaterad

Genom att prenumerera på Matkahuoltos nyhetsbrev är du alltid bland de första att få mer information om Matkahuoltos nya tjänster, samarbetspartners erbjudanden och möjliga avvikelser i tjänsterna.

Samlingskvitto

Med denna funktion kan du ladda ned en sammanfattning av paket- och seriepaketköp som du gjort i webbutiken till din dator för önskad tidsperiod. I sammanfattningen visas de köp du har gjort när du har varit inloggad i webbtjänsten.

Granska kommande och genomförda resor 

Du kan granska dina kommande och genomförda resor. Om du använder appen Bussbiljetter kan du också spara din favoritrutt i appen. Dessutom kan du ladda ditt resekort i appen om du använder en Android-telefon med NFC-avläsning. 

Vi kommer också att lägga till nya tjänster för registrerade kunder i framtiden.  

Registrera dig och logga in på dina egna tjänster

Registrera dig som kund och logga in på dina egna tjänster
Registrera

Skicka paket till inrikes och utrikes

Pris från 5,50 € till inrikes och till utrikes från 9,90 €

Tidtabeller och biljettköp

Varifrån
Vart
Sök tidtabeller
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä