Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Kontaktuppgifter

Du kan avbeställa din Webbiljett 24 h före avgång genom att fylla i en avbeställningsblnkett. Tur och returbiljetter kan avbeställas helt eller delvis 24 h före avresan. Om resdagen infaller under ett veckoslut eller på en helgdag eller på vardagen efter veckoslut/helgdag, ska begäran om avbeställning lämnas föregående vardag. Om resdagen infaller under julaftonen eller midsommaraftonen, ska begäran om avbeställning lämnas föregående vardag. En serviceavgift av 9 euro tas ut för avbeställningen. Den serviceavgift som tagits ut i amband med biljettköpet återbetalas inte. Avbeställning kan göras bara en gång per bokning.

Om din begäran om avbeställning är i sin ordning skickar vi inget separat svarsmeddelande och betalar gottgörelsen inom fem (5) bankdagar. Vi kontaktar dig endast om du har begärt kvitto på avbeställningen, eller om situationen i övrigt kräver att vi kontaktar dig till exempel för att få tilläggsuppgifter.

Uppgifter om biljetten

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä