Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundtjänst
Logga in

Kontaktuppgifter

Du kan avbeställa din Webbiljett 24 h före avgång genom att fylla i en avbeställningsblnkett. Tur och returbiljetter kan avbeställas helt eller delvis 24 h före avresan. Om resdagen infaller under ett veckoslut eller på en helgdag eller på vardagen efter veckoslut/helgdag, ska begäran om avbeställning lämnas föregående vardag. Om resdagen infaller under julaftonen eller midsommaraftonen, ska begäran om avbeställning lämnas föregående vardag. En serviceavgift av 9 euro tas ut för avbeställningen. Den serviceavgift som tagits ut i amband med biljettköpet återbetalas inte. Avbeställning kan göras bara en gång per bokning.

Om din begäran om avbeställning är i sin ordning skickar vi inget separat svarsmeddelande och betalar gottgörelsen inom fem (5) bankdagar. Vi kontaktar dig endast om du har begärt kvitto på avbeställningen, eller om situationen i övrigt kräver att vi kontaktar dig till exempel för att få tilläggsuppgifter.

Uppgifter om biljetten

PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortAppen Resesökning och BiljetterReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä