Gå till innehållet
Matkahuolto
PrivateFöretagskunderServiceställen
ResenärerPaketVanliga frågorKundservice
Logga in

Värdebiljett

Värdebiljetten laddas på resekortet och är avsedd för passagerare som inte har möjlighet att använda appen Resor och Biljetter i mobiltelefonen.

Värdebiljetten kan användas fram till den 30 juni 2024.

Biljettens giltighet

Värdebiljetten kan användas för att betala resan för en eller flera personer. Chauffören drar av resans pris från Värdebiljetten i enlighet med trafikbolagets prislista för engångsbiljetter, så att värdet som laddats på kortet minskar i takt med de betalda resorna.

Värdebiljetten kan användas för olika långa resor och på de flesta bussarna.

Det är dock inte möjligt att resa med Värdebiljett på OnniBus MEGA-turer och inte heller i lokaltrafiken i huvudstadsregionen (Esbo, Helsingfors, Grankulla, Vanda), Tammerfors och Åbo. Biljettens giltighet kan kontrolleras i tidtabellssökningen.

Köp och ladda biljett

Nya resekort kan köpas vid Matkahuoltos serviceställen fram till den 30 juni 2023. Du hittar det närmaste servicestället i sökningen av serviceställen genom att välja Köpa resekort som filter.

Högst 250 euro kan laddas på Värdebiljetten. Efter den första laddningen och efter den 30 juni 2023 kan tilläggsladdningar göras endast på bussarna.

Från och med den 1 juli 2023 beställs nya resekort med denna blankett.

Giltighetstid

Värdebiljetten kan användas fram till den 30 juni 2024. Därefter tas biljettprodukten ur bruk. Värdebiljetten kan återinlösas under dess giltighetstid mot en gällande serviceavgift.

Tidtabeller och biljettköp

Varifrån
Vart
Sök tidtabeller

Appen Resor och Biljetter

De flesta bussbiljetter, det bästa turutbudet och det tätaste nätverket över hela landet.
Bussbiljetter-mobilapplikation

Resekort

Beställ din resekort bekvämt från vår resekortbutik i nätet.
PrivateFöretagskunder

Resenärer

BusstidtabellerBussbiljetter och resekortResor och Biljetter överallt i FinlandReseguidenPriser och rabatterAnvisningar och villkor för passagerare

Sociala medier

Matkahuolto
Paremmin perillä